Головна » 2016 » Лютий » 10 » 09 лютого 2016 - Міжнародний день безпечного Інтернету
12:14
09 лютого 2016 - Міжнародний день безпечного Інтернету

 

У вівторок 09 лютого 2016 року в світі відзначають 

Міжнародний день безпечного Інтернету. 

Питаннями безпеки підростаючого покоління і дорослих в мережі Інтернет стурбовані фахівці у всьому світі, тому в 2004 році був заснований Міжнародний день безпечного Інтернету. Його метою є об'єднання сумісних зусиль, для підвищення рівня знань про безпечне та відповідальне використання інтернет-технологій.

Учні нашої школи 09 лютого стали активними учасниками у відзначенні Дня безпечного Інтернету:

  • на уроках інформатики учні початкових класів переглянули мультфільм "Правила безпеки дітей у мережі Інтернет»;
  • у 5 класі вчитель інформатики Тубольцев К.О. провів тренінг на тему «Безпечний Інтернет» на якому учні дізналися , що жертвами Інтернету найчастіше стають діти та підлітки, а зміст деяких сайтів шокує навіть дорослу людину та для психіки дитини є руйнівною. Крім того, інтернет - це хороше поле діяльності для шахраїв, потрапити на вудку яких у віртуальному просторі набагато легше, ніж оффлайн;
  • вихованці 7 класу, активні читачі, разом з завідуючою бібліотекою школи Грюковою А.О., обговорили питання інформаційної безпеки на бібліотечному уроці «Онлайн безпека»;
  • учні 9-11 класів самостійно дібрали матеріал про те як молодь користується Інтернетом і які особисті дані використовують в Інтернеті та представили знайдений матеріал на уроках інформатики.

Питання безпеки в Інтернеті в наш час є дуже актуальними, бо дорослих все більше хвилює безпека дітей на просторах мережі Інтернет. Під час навчання інформатики вчитель Тубольцев К.О. намагається захистити підростаюче покоління від негативних впливів онлайн, робить все можливе для того, щоб діти та підлітки освоїли правила користування всесвітньою павутиною, отримали необхідні знання з техніки безпеки в мережі та проводить роботу з учнями  по профілактиці інтернет-залежності.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 746 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: