Головна » 2016 » Жовтень » 14 » 14 жовтня - День Захисника України
01:51
14 жовтня - День Захисника України

14 жовтня всі українці відзначають триєдине величне свято - це Покрова Божої Матері, День українського козацтва та День Захисника України. Напередодні цього свята, з 10.10.2016 р. по 13.10.2016 р. з метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій у нашій школі пройшов Тиждень Мужності, присвячений Дню Захисника України.

Юні громадяни разом з педагогами брали активну участь у різноманітних заходах патріотичного характеру.

  • Уроки історії у 5-11 кл. «Мужність і відвага крізь покоління» провів учитель історії Дудка Т.О. Педагог запропонував учням пройтися сторінками історії України і згадати всі часи, коли наш народ вміло захищав себе від ворогів. Спочатку - це були славні козаки, а зараз - учасники АТО - герої ХХІ ст. Діти віддали шану всім, хто літ тому назад багато і тим, хто нині з автоматом наш спокій береже і захищає, всю нашу велику родину, рідну землю свою - Україну.
  •  "За нашу рідну Україну, що зберегли на всі віки-низький уклін і тричі Слава! Українські захисники!" Таку назву мала виставка-інсталяція, яка була продемонстрована в шкільній бібліотеці. Організувала книжкову виставку–інсталяцію завідуюча бібліотеки Чередник Н.О.  Виставка – інсталяція розповідає про видатних діячів українського визвольного руху починаючи з часів княжої та козацької доби, часів Другої Світової війни, часів відродження української державності і Героїв  Майдану, воїнів - захисників АТО, які сьогодні демонструють патріотизм, мужність та відвагу захищаючи територіальну цілісність нашої країни. Вони гідні нащадки своїх дідів та прадідів.
  • З метою збереження пам'яті про подвиг захисників України вихователі 1-11 класів провели виховні години «З відданістю Україні в серці». Головним завданням цих заходів стало збереження спогадів про тих, хто не шкодуючи власного життя, воював і воює за нас, за мир, аби наша країна завжди залишалася мирною, неподільною і незалежною.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 647 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: