Головна » 2016 » Січень » 28 » Педагогічна рада «Сучасний урок та інноваційні педагогічні технології».
11:31
Педагогічна рада «Сучасний урок та інноваційні педагогічні технології».

21 січня 2016 року на чергову  педагогічну раду зібрались працівники школи-інтернату №1 для того, щоб розглянути та вирішити проблеми навчання і виховання учнів по темі : «Сучасний урок та інноваційні педагогічні технології».

Ця тема є дуже актуальною, бо впровадження інноваційних педагогічних технологій у навчальний процес, науково-дослідницька та експериментальна робота — взаємообумовлені елементи єдиного блоку діяльності педагогічного колективу, зорієнтованого на забезпечення ефективного функціонування школи в режимі інноваційного розвитку.

Зміна  суспільних  відносин, ціннісних  орієнтирів,  ставлення громадян до освіти й освіченості  зумовили  актуальність такої проблеми, як удосконалення та досягнення якісно нових високих результатів освітнього процесу.  Сучасний навчальний заклад потребує  ініціативних, творчих педагогів, здатних забезпечити високий освітній рівень учнів та відповідний рівень їхньої вихованості.  Це  вимагає від педагогічного колективу школи-інтернату №1 якісно нової організації своєї роботи, створення умов для розвитку творчої активності вчителів та вихователів, постійного пошуку нових форм і методів діяльності, модернізації відомих положень, які будуються на основі впровадження інноваційних педагогічних ідей.

Педагогічні інновації – це результат творчого пошуку оригінальних, нестандартних рішень  різноманітних  педагогічних  проблем.

Педагогічним продуктом  інновацій як процесу творчої діяльності є зростання  педагогічної  майстерності  педагога  та  керівника, рівня  його культури, мислення,  світогляду.

Переглядів: 511 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: