Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Осінні канікули. Попередження дитячого травматизму.
23:40
Осінні канікули. Попередження дитячого травматизму.

Відповідно ст. 16 Закону України «Про загальну середню освіту», листа МОН № 1/9-296 від 09.06.2016 «Про структуру 2016/2017 навчального року та навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів», розпорядження міського голови від 10.10.2016 № 322р. в нашій школі проводяться осінні канікули з 17 жовтня 2016  по 23 жовтня 2016 року. Навчальний процес розпочнеться 24 жовтня 2016 року.

З метою попередження дитячого травматизму під час осінніх канікул адміністрація школи звертається до батьків.

Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина країни, особливо до батьків.

За статистикою, в нашій країні внаслідок нещасних випадків щодня гине 3 дитини! Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека.

Розпочалися канікули. На жаль, вони не проходять без прикрих випадків (пожежі, утоплення, отруєння грибами, ДТП, вибуховонебезпечні предмети). Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.

Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті.

Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, грибами, вибуховонебезпечними предметами. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам'ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - педагоги школи-інтернату №1 надають учням чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації але підтримка батьків в цьому питанні є дуже актуальною.

Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

З повагою, адміністрація школи.

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 495 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: