Головна » 2015 » Червень » 22 » 22 червня - День скорботи й шанування пам'яті жертв війни
21:16
22 червня - День скорботи й шанування пам'яті жертв війни

Вічная пам’ять полеглим на полі бою,

Честь і слава живим героям!

Не встигли вщухнути почуття від святкування річниці Великої Перемоги над фашизмом, як в календарі «червоний день» змінився днем «чорним» - нагадуванням про всенародну трагедію, Велику Вітчизняну війну, що розпочалась 74 роки тому.

Тієї пам’ятної червневої пори, як і завжди, догорав рожевий світанок в обіймах спраглої ночі. І ніхто не знав, що через декілька хвилин зі сходом сонця ворожі бомбардувальники почнуть скидати бомби на прикордонні території Радянського Союзу. Почнеться Велика Вітчизняна війна, яка триватиме 1418 днів і ночей.

22 червня – День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Минуло 74 роки з того дня, коли розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу, яка забрала життя мільйонів співвітчизників.

Сьогодні навіть важко уявити масштаб випробувань, болю і горя, що випали на долю минулих поколінь. Війна не оминула жодної родини, нанесла жорстокий удар, після якого, здавалося б, неможливо піднятися…

Але незламний, загартований дух борців за свободу подарував волю, перемогу та хвилюючу радість усім народам, кожному, хто відчув на собі холодний подих війни.

Ми цінуємо нашу свободу, схиляємо голову перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна і низько вклоняємося захисникам рідної землі, дякуємо кожному учаснику Великої Вітчизняної війни за героїчний бій і за неймовірну працю. Вічна пам'ять полеглим на полі бою, честь і слава - живим героям!

Переглядів: 447 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: