Головна » 2018 » Березень » 27 » 23 березня відбулася атестація педагогічних працівників школи
13:54
23 березня відбулася атестація педагогічних працівників школи

23 березня 2018 року у нашій школі пройшла атестація, на якій 9 педагогів школи: Теліус В.І., Підгайна В.В.,Демидченко В.В., Яковенко Ю.Л., Терехова А.О., Кравцова Н.В., Александренко Л.В. , Українець О.Г., Туркеніч О.О. презентували свій педагогічний досвід. Цей день став для педагогів, які атестувалися, святом вчительської праці.

Атестація педагогічних працівників відображає творчу роботу вчителів та вихователів, відіграє важливу роль у становленні, творчого педагога, згуртуванні та вихованні творчого колективу, створює умови для освіти сталого розвитку. Виступ учителів та вихователів перед педагогічним колективом та членами атестаційної комісії надає можливість продемонструвати свої досягнення, здобутки, педагогічні знахідки.

Основними завданнями, які вирішувались у ході атестації, було стимулювання неперервного підвищення професійного рівня працівників, визначення відповідності займаній посаді та рівню кваліфікації.

Педагоги, які атестувалися, працювали протягом року над підвищенням професійного рівня: відвідували заняття з передового педагогічного досвіду, семінари, вебінари, курси підвищення кваліфікації, конференції.

У міжатестаційний період педагоги школи провели відкриті уроки, різні заходи з метою підвищення інтересу учнів до навчальних предметів, розвитку кругозору, що сприяє освіті для сталого розвитку. Така робота відзначалася змістовністю, творчим підходом, умілим використанням інтерактивного, розвивального навчання з комп’ютерною підтримкою. На засіданні педагогічної ради учителі представили портфоліо, як узагальнюючий та системний огляд педагогічної діяльності.

Педагогічна майстерність кожного педагога формується щодня і складається з пошуку інформації, експерименту, креативного підходу до справи. Але важливо повірити в своїх учнів, сподіватися на успіх, знайти свій підхід, любов'ю осяяти справу нелегку. І прийде успіх, і радість від роботи.

 

Переглядів: 388 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: