Головна » 2015 » Квітень » 14 » Активісти ВМГО «Студентське братство» відвідали ЗОШ – інтернат №1
23:28
Активісти ВМГО «Студентське братство» відвідали ЗОШ – інтернат №1

04 квітня 2015 р. активісти ВМГО «Студентське братство» відвідали ЗОШ – інтернат №1 міста Слов’янська, з метою поширення ідеї волонтерства на Сході України.

Волонтери провели захід «Урок волонтерства та громадянської активності. Презентація громадського суспільства» для учнів 8-11 класів нашої школи в актовому залі, та шляхом анкетування  запропонували вихованцям інтернату №1 влитися у волонтерський рух країни. Захід супроводжувався відеопрезентацєю про успішні приклади громадської діяльності волонтерів.

На «Уроці волонтерства та громадянської активності» основним були мотивуючі розповіді та відеосюжети із конкретними прикладами молодіжного руху в Слов’янську та Україні.

Студент зі Львова Івомов В.С запропонував своїм однодумцям із міста Слов’янська також стати громадськими активістами, відмітити в анкетах види волонтерської діяльності, які їх цікавлять. Відтак — долучитися до активної громадської діяльності, створивши власний центр волонтерства і громадської активності.

У підсумку старшокласники нашої школи проявили активність та  вирішили долучитися до волонтерського руху в рамках діяльності  дитячої шкільної організації «Неспокійні серця». 

 

Переглядів: 506 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: