Головна » 2019 » Лютий » 19 » Стоп булінг!
18:06
Стоп булінг!

На жаль, ми живемо у світі де існує таке негативне явище, як насилля. Мабуть, радісними є очі дітей, коли у них щасливе дитинство, коли ніщо не пригнічує і не турбує, а сумними – коли діти зазнають страждань, принижень.

19 лютого в нашому закладі з ініціативи заступника директора з ВР Українець О.Г. та класного керівника 8 класу Тубольцева К.О. організована зустріч у межах правопросвітницької кампанії  «Стоп булінг». Для учнів 7-9 класів інспектор ювенальної превенціі Слов’янського відділу поліціі Язан Н.С. провела урок "Стоп БУЛІНГ!". Метою уроку було сформувати уявлення учнів про проблему цькування й жорстокості, про їх наслідки, обговорити питання, як захиститися від будь-якого цькування; виховати вміння попереджувати жорстоке поводження з людьми.

Тепер за вчинення булінгу малолітньої або неповнолітньої особи передбачений штраф розміром від 850 до 1700 гривень. За повторні випадки протягом року - від 1700 до 3400 гривень.

Батьки або особи, що їх замінюють, відповідатимуть за дії свої неповнолітніх (віком від 14 до 16 років) дітей. Вони будуть платити штраф або виконувати громадські роботи.

У ході занять учні 7-9 класів засвоїли, що насильство у будь якому вигляді - це не те, з чим можна миритись. І одними з перших, хто прийде на допомогу, будуть саме педагоги та поліцейські.

Отже, надіємося на те, що у кожного в житті ніколи не буде насилля. І що більшість ніколи не буде його застосовувати по відношенню до інших людей, бо це ганебно.

Люби ближнього як самого себе і тоді все у твоєму житті буде добре!

  

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 353 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: