Головна » 2019 » Березень » 4 » Профорієнтаційний майданчик «Діти майбутнього ».
16:09
Профорієнтаційний майданчик «Діти майбутнього ».

В умовах стрімких економічно-соціальних змін суспільства, розвитку техніки та інноваційних технологій значення профорієнтаційної роботи зростає в геометричній прогресії. Вчасно отримана інформація допоможе молоді зробити вірний крок до вибору майбутньої професії, про який не доведеться жалкувати. Тому і продовжує роботу профорієнтаційний майданчик «Діти майбутнього ».

Протягом усього навчального року фахівці Слов`янського міського центру зайнятості знайомлять учнів старших класів міста і району зі світовими тенденціями, що змінюють ринок праці та багатьма іншими важливими питаннями.

 Так 4 березня 2019 року у ЗЗСО №14 відбувся профорієнтаційний урок для учнів 9 класів. Протягом заходу фахівці з профорієнтації разом зі школярами розкрили поняття «професії», «спеціальності», «посади», «здібності» та інше; вивели найкращі рекомендації; переглянули анімаційні відеоролики про актуальні професії. Також присутні дізналися, в яких навчальних закладах України можна отримати ту чи іншу професію і на яких Інтернет-порталах зібрані найбільш достовірні та корисні для майбутніх абітурієнтів відомості.

Учням було запропоновано пройти тестування на платформі «Моя професія: консультаційна мережа» та завантажити на свої смартфони корисний додаток від служби зайнятості «Центр професійної орієнтації».

Завдяки таким заходам учні нашого закладу зможуть більш виважено прийняти таке важливе для себе рішення і втілити свої мрії в дійсність. А класні керівники, фахівці Центру зайнятості завжди готові прийти їм на допомогу.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 307 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: