Головна » 2015 » Листопад » 19 » Чемпіонат Донецької області з легкої атлетики «Осінь-2015»
13:25
Чемпіонат Донецької області з легкої атлетики «Осінь-2015»

Легка атлетика - королева спорту.

13 листопада 2015 року в легкоатлетичному манежі спорткомплексу «Металург» міста Костянтинівки Донецької області пройшов Відкритий Чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2003-2005 р. н.. У змаганнях взяли участь понад 130 юних легкоатлетів з команд міст: Артемівськ, Дзержинськ, Дружківка, Костянтинівка, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Слов'янськ.

Нашу школу на цих змаганнях представили учні 5 кл. (Гасанова Діана та Кліменчук Софія) й 7 класу(Кліменчук Людмила, Лебеденко Руслан, Пасько Марія, Пугачов Руслан, Дицький Кирило) на чолі зі своїм тренером Михайловим Володимиром Сергійовичем.

На урочистому відкритті Чемпіонату з вітальними словами до спортсменів звернулися почесні гості та представники організаторів змагань.

Програма змагань: біг 60 м, 60 м з бар'єрами, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м, 3000 м; стрибки у висоту, довжину, потрійний, штовхання ядра.

Команда Слов’янської загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІІ ступенів №1 Слов’янської міської ради гідно представила школу на чемпіонаті та отримала солодкі призи від Обласного Управління з питань фізичної культури і спорту .

Вітаємо спортсменів, бажаємо нових перемог та висловлюємо велику подяку тренеру Михайлову Володимиру Сергійовичу, вчителю фізичної культури школи Хворостянову Олександру Олексійовичу та тренеру Васильченко Максиму Дмитровичу за гідну підготовку спортсменів до чемпіонату!

 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 468 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: