Головна » 2017 » Грудень » 7 » Чемпіонат області з настільного тенісу
18:21
Чемпіонат області з настільного тенісу

1 грудня на базі нашої школи-інтернату №1 пройшов чемпіонат області з настільного теннісу серед дітей-сиріт, дітей, які залишились без піклування батьків, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.. У змаганнях взяли участь представники міст Святогірськ, Костянтинівка, Дружківка, Добропілля, Слов’янськ, Бахмут. Усього – 10 команд, до складу яких входили діти трьох вікових категорій: 2001-2002, 2003-2004 та 2005-2006 років народження.

За підсумками чемпіонату третє місце посіла загальноосвітня школа-інтернат міста Бахмут, друге –  команда нашої загальноосвітньої школи-інтернату міста Слов’янськ. А переможцями в нелегкій боротьбі стали вихованці Святогірської загальноосвітньої школи.

Команди-переможці отримали кубки і грамоти від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Ми вітаємо нашу команду у складі: Солдатова Максима, Джурумбаєва Артема, Дицького Кирила, Пугачова Руслана, Дейкало Олександра, Голуба Романа, Ткача Максима та тренера Михайлова Володимира Сергійовича і вчителя Демидовича Андрія Ігоровича з призовим місцем!  

https://photos.app.goo.gl/rXZRRuTLX4Of6lB02

 

Переглядів: 406 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: