Головна » 2015 » Травень » 22 » Cпартакіада серед учнів 1 - 4 класів
11:38
Cпартакіада серед учнів 1 - 4 класів

Нам відомо - це чудово, 
Коли ти і ми здорові.
Тільки треба знати,
Як здоровим стати.
Є один рецепт у світі –
Він усім підходить дітям:
Якщо будем спорт любити,
років сто зможем прожити!

Усі ми мріємо бути здоровими, сильними, спортивними, витривалими та на довгі роки зберігати бадьорість, працездатність. А щоб наші мрії здійснилися, потрібно до глибокої старості самим підтримувати рухову активність і всіляко залучати до вправ дітей.

На виконання «Програми розвитку фізичної культури і спорту в Слов’янську на 2014 - 2016 р. з розділу «Фізкультурно-оздоровча та спортивно-масова робота», згідно річного плану відділу освіти на 2014-2015 рік та з метою більш масового залучення дітей і підлітків до регулярних занять фізичною культурою і спортом 21 травня 2015 в нашій школі було проведено спартакіаду серед учнів 1 - 4 класів.

Вчителі фізичної культури Хворостянов Олександр Олексійович, Українець Оксана Геннадіївна та тренер з легкої атлетики Васильченко Максим Дмитрович привітали школярів із початком спартакіади, побажали спортивних успіхів та перемог. Зі спортивним азартом команди класів змагалися за першість. У кожній віковій категорії було виявлено кращих спортсменів у різних видах спорту.

Сподіваємось, що кожен з учасників цього свята спорту виніс для себе, що навіть найменшої перемоги не досягти без напруженої, щоденної праці на біговій доріжці чи у спортивному залі, бо шлях до перемоги не завжди легкий і короткий. Головне – не втратити тих задатків, якими нагородила тебе природа, розвивати їх. Добре, коли у потрібний час і в потрібному місці біля наших дітей з’являються люди, які допомагають зробити їм правильний вибір – вибір здорового способу життя.

Переглядів: 457 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: