Головна » 2018 » Лютий » 6 » День безпечного Інтернету – 2018
23:53
День безпечного Інтернету – 2018

6 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету. Гасло цього року – «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більше того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення кращого цифрового досвіду.

Як розповіла координаторка Національного комітету Дня безпечного Інтернету Олена Черних під час прес-конференції, за даними організації UNICEF у 2017 році кожен третій користувач - це молода людина віком до 18 років.

«Діти у все більш ранньому віці починають користуватися інтернетом. Навіть є такі країни, де діти молодше 15 років частіше користуються інтернетом, ніж дорослі, старші 25 років», - зазначила вона.

Експертка розповіла, що під час освітніх заходів, які проводить Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні, дітей запитували про найбільші, на їх думку, загрози в інтернеті. Й вони найчастіше називають ЧСВ (інтернет-мем, походить від російськомовного «чувство собственной важности»), монетизацію контенту на YouTube та хейтерів (від англ. hate - «ненависть», люди які відкрито демонструють свою ненависть чи зневагу).

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 532 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: