Головна » 2020 » Вересень » 12 » День фізичноі культури і спорту
07:54
День фізичноі культури і спорту

Традиційне святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня (Указ президента від 29 червня 1994 року № 340/94).

Протягом усьго тижня на уроках фізичної культури учні змагались, грали у рухливі ігри, вивчали історію олімпійських ігор. 

11 вересня року 2020 в парку "Шовковичний" учні нашої школи взяли активну участь у спортивному квесті, присвяченому Дню фізичної культури і спорту. Мета заходів цього дня – активізація фізкультурно-масової роботи в школі, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя.

Організаторами даного заходу виступили - відділ у справах сім'ї, молоді, фізкультури і спорту Слов’янської міської ради, комунальний заклад "Спорт для всіх" та громадські організації.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники квесту. Учні шкіл міста продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. День був насичений, цікавий та змістовний. Дякуємо представникам учнівської громади нашого закладу та вчителю фізичної культури Демидовичу Андрію Ігоровичу за участь у квесті!

Фото заходу за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1OGnLc3Pj4Kt7XiMWFgymnm4ZOJ_OPTSo?usp=sharing  та додатково тут

 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 165 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: