Головна » 2018 » Листопад » 21 » День гідності та свободи
16:09
День гідності та свободи

21 листопада 2018 року в нашій школі вшанували героїв двох революцій: Помаранчевої (2004 р.) та Гідності (2013 р.). Учителі початкових класів провели лінійку-пам'ять, аби нагадати ідеї, заради яких українці виходили на головну площу України, а також вшанувати пам’ять тих, хто загинув, відстоюючи ці ідеї. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Україна заплатила високу ціну за свій європейський вибір на Майдані й продовжує платити у війні на Донбасі. Ця ціна показує нам, що ми здобуваємо те безцінне, що не вимірюється безвізовим режимом чи зоною вільної торгівлі.

Ми відвойовуємо власну розтоптану гідність, Богом нам дану і свідчимо про неї світові. Тому, саме, сьогодні в цей час, ми маємо, як ніколи проявити свою любов до Батьківщини. З цією метою у шкільній бібліотеці працює тематична виставка «За честь і славу рідної землі!», у всіх класах пройшли класні години, а у центральному холі школи, всі бажаючі мали змогу заспівати гімн України.

Сьогодні, як ніколи, ми повинні бути хоробрими й сильними, розуміти, що лише в єдності і згуртованості український народ переможе ворога.

     

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 372 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: