Головна » 2020 » Вересень » 6 » День міста
23:41
День міста

5, 6 вересня Слов’янськ святкує день міста. В цьому році йому виконується 375 років. Слов'янськ – одне з найстаріших міст Донецької області, історія якого починається з часу, коли на соляних озерах збудували сторожову фортецю Тор для захисту слов'янських земель від ворожих наскоків. Пам'ятні сторінки історії, пов'язані з містом у роки революційних і воєнних лихоліть, у роки трудових звершень. І кожен житель Слов'янщини в міру своїх сил та таланту мав змогу прикрашати свій рідний край та збагачувати його.

У перший тиждень вересня у нашому закладі теж традиційно ми святкуємо День міста. У зв'язку з карантином ми не змогли провести загальне свято, тому  проводили класні години «Квітуй, моє місто, у злагоді й мирі!», де учні грали, відповідали на питання вікторини, малювали на асфальті своє місто. На постійно діючому стенді, де розташовані фотознімки вулиць Слов’янська, всі мали змогу перевірити свої знання про рідне місто. У шкільній бібліотеці існує постійно діючий куточок «Місто моє».

Бажаємо всім мешканцям Слов'янська жити в мирі і злагоді, берегти й шанувати свій край, збагачувати його історію і природу.

фото заходу 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 158 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: