Головна » 2019 » Травень » 8 » День пам'яті та примирення в ЗЗСО №14 та День Перемоги над нацизмом
11:44
День пам'яті та примирення в ЗЗСО №14 та День Перемоги над нацизмом

74 роки тому відбулася перемога над нацизмом у  Другій світовій війні - однієї з найстрашніших і найкривавіших воєн людства, яка принесла багато горя і страждань.

... Роки не зітруть у пам’яті людській імена тих, кому ми завдячуємо життям.

08 травня 2019 року педагоги нашого закладу провели позакласні виховні заходи «Перемога в серцях поколінь», уроки історії, у ході яких ознайомили учнів з героїчними сторінками історії нашої країни. Також лідери дитячого самоврядування прибрали територію біля меморіальної дошки генералу-майору Батюку М.П., яка розташована на будинку НДІВН, та поклали квіти, вшанувавши хвилиною мовчання героїв війни. 7 травня учні школи та керівники команд випробували свої навички у міських змаганнях з пневматичної гвинтівки серед шкіл міста , присвячених Дню Перемоги. Працівники та батьки взяли участь у мітингу пам`яті, який проходив у місті 9 травня. 

Ці заходи формують патріотичні почуття гордості за старше покоління, виховують любов до рідної землі, повагу один до одного та до людей старших за віком, пробуджують бажання вивчати історію своєї держави, захищати її, берегти її традиції, вболівати за майбутнє країни.

Ці заходи лише частинка великої пошани полеглим. Ми вклоняємося Вам! Ми завжди будемо пам’ятати про Ваш подвиг!

фото заходів 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 310 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: