Головна » 2019 » Жовтень » 4 » День працівників освіти 2019
12:56
День працівників освіти 2019

Осінь - прекрасна пора року! Це час, коли шелестить падолистом осінь, коли хризантеми променіють над землею, немов дарують свій жар любові нашим педагогам.

Учитель, вихователь, асистент учителя, працівник освіти…Такі ніжні світлі слова. Вони лунають так дзвінко, як чисте джерельце, вони линуть, як провідна зірка, що осяює путь.

З нагоди відзначення Всесвітнього Дня вчителя 04 жовтня 2019 р. у нашому закладі було проведено свято для всіх працівників нашого закладу, яке підготували учні 1-9 класів, разом із педагогом-організатором Ткачовою О.В., заступником директора з ВР Українець О.Г., класними керівниками 1-9 класів. Усе було на нашому святі: і справжнісінький концерт, і слова подяки до працівників школи, і вітальні листівки, і безліч пісень, віршів, танців.

Кращих педагогів закладу  - заступника директора з НВР – Борисенко О.В. та учителя початкових класів Іванову Я.В. нагородили грамотами відділу освіти Слов’янської міської ради Донецької області за  сумлінну працю та відданість своїй роботі.

Учні закладу побажали працівникам освітянської ниви міцного здоров'я, відчуття повноти й неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення і щастя. Святкова зустріч стала для педагогів справжнім днем радісних спогадів, наповненим емоціями від спілкування.

Усі присутні в залі подякували організаторам свята за цікавий захід.

фото заходу

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 270 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: