Головна » 2020 » Січень » 22 » День соборності України!
15:10
День соборності України!

День Соборності України – славетний день в історії нашої держави.

Це свято, що відзначається щороку в день проголошення возз'єднання Української Народної Республіки й Західно -Української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року щорічно 22 січня.

Вже за багаторічною традицією в актовій залі нашого закладу відбувся урочистий захід, присвячений Дню Соборності України, на який було запрошено керівництво управління Державної служби якості освіти у Донецькій області. Усі присутні з гордістю та захопленням спостерігали за тим, що відбувалося на сцені. Учні декламували вірші про Україну; шкільний вокальний ансамбль «Карамель» та танцювальний колектив «Барвінок» заряджали всіх присутніх мелодійними українськими піснями та красивим ритмічним українським танком. На екрані змінювались кадри з історії святкування цієї дати в країні та у нашій школі. 

Через весь захід була пронесена любов до землі, до рідного слова, збереження та вшанування історичної спадщини нашого народу.

У холі закладу організовано виставку тематичних малюнків учнів. В класах пройшли виховні години «Акт Злуки – втілення ідеалу соборної України».

Дякуємо за усвідомлення того, що лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти процвітання та добробуту України.

Ми вітаємо всіх зі святом! Бажаємо єдності, миру, злагоди, радості! Пишаємось, що ми українці! Тільки разом – ми Україна!

фотогалерея  

 

 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 299 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: