Головна » 2014 » Грудень » 25 » День Святого Миколая
16:48
День Святого Миколая

 

  У наш важкий і складний час  всім дуже необхідний промінчик доброти. А прикладом безкорисливої доброти для нас давно являється постать Святого Миколая. День Святого Миколая - одне із найбільш шанованих християнських свят, яке святкується набагато масштабніше ніж Новий рік та й одне з найрадісніших свят для дітей. Християни вірять, що і до цього дня він робить безліч чудес тим людям, що моляться йому. 
В Україні, за традицією, в цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого.

Вже традиційно 19 грудня 2014 року - у нашій школі – інтернаті проходить свято Миколая. До цього свята готуються усі школярі - вивчають віршики, пісні, читають історії про святого Миколая. Ось і цього року свято пройшло у теплій родинній атмосфері. Всі учні школи отримали солодкі подарунки від ХК «Донбас», також на святі Миколай пригощав діточок цукерками які передали діти з Західної України, а українські військові подарували діткам іграшки, цікаві книжки та солодощі. 

Свято продовжується. 70 учнів нашої школи гостинно зустрічали в кафе "Палермо". Родина Садикових та колектив кафе "Палермо" завжди на це свято дарують вихованцям інтернату №1 "Солодку казку", тепло своєї душі та веселі розваги!

Хочеться ще раз висловити щиру подяку артистам та всім педагогам інтернату, які підготували дітей та активно допомагали у виготовленні костюмів й проведенні свята, а головне подякувати добрим людям, які в такий нелегкий час- подарували дітям увагу,  подарунки, радість та надію. Низький уклін всим тим,  хто несе добро у цей світ!

 

Переглядів: 628 | Додав: school | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: