Головна » 2015 » Грудень » 19 » День Святого Миколая
01:59
День Святого Миколая

Святий отче, Миколай, 
Нашу школу не минай! 
Подаруй всім нам потіху 
І торбину, повну сміху, 
Подаруночки для кожної дитини, 
Мир та злагоду для рідної Вкраїни.

День Святого Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом. За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Серед дітей Україні встановилася традиція писати Святому Миколаєві листа у якому дитина вказує, що хорошого та поганого вона вчинила протягом року і просити про подарунки.

18 грудня 2015 в нашій школі це свято пройшло гучно і весело. Діти до свята підготували виставку новорічних виробів, співали пісні Святому, танцювали, розповідали вірші, а він дарував дітям подарунки від фонду Рината Ахметова «Поможем». Також учні початкової школи отримали солодощі «Півники» від ФОП Загідулін В.В. 

Щедрими були дарунки благодійників 19 грудня: 80 учнів нашої школи побували на прекрасному святі в кафе "Палермо" яке вже традиційно проводить сім'я Садикових для дітей-сиріт, 10 учнів відвідали святковий концерт у кафе "Русь", в стінах інтернату учні прийняли участь у шоу африканських барабанів «Обережно! Звук!» м. Києва та отримали солодкі дарунки від фонду "Пурпурна зірка", Ромашківської ЗОШ, ФЛП Ткаченко, ФЛП "Єрмак",  бо все життя св. Миколая – це нескінченні благодіяння і чудеса, подані стражденному людству. Він покровитель землеробства і скотарства, господар земних вод, заступник від бід і напастей, помічник у найважчих справах і обставинах. Він швидко з’являється скрізь, де потрібна його допомога. І нині він приходить до тих, хто кличе його допомогти і заступити від біди. Чудес його не злічити. Усе життя Чудотворця було позначено любов’ю до ближнього. Навіть смерть не перервала його благодатних справ, його чудеса звершаються повсякчас.

День Святого Миколая-це добре і очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям.

Від імені учнів школи, адміністрації та педагогічного колективу висловлюємо велику подяку всім, хто надав допомогу в проведенні свята Миколая та подарував дітлахам казкові відчуття та увагу!!!

 
Переглядів: 552 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: