Головна » 2016 » Листопад » 11 » День української пісемності та мови. Участь учнів та педагогів школи в XVI Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності"
11:53
День української пісемності та мови. Участь учнів та педагогів школи в XVI Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності"

 

Мова — втілення думки. Що багатша думка, то багатша мова. Любімо її, вивчаймо її, розвиваймо її! Борімося за красу мови, за правильність мови, за багатство мови… Максим Рильський

Не можна ходити по рідній землі, не чаруючись виплеканою народом у віках рідною мовою. З материнської колискової пісні, з милих бабусиних казок розпочинається наше прилучення до її краси. Кожен день дає нам урок пізнання. І завжди, і скрізь наш учитель – мова.

Саме 9 листопада, коли відзначається День української писемності та мови,  35 осіб в стінах школи написали радіодиктант національної єдності «Україна на зламі тисячоліть». Цей захід об’єднав в єдиному пориві всіх: педагогів та учнів. Вкотре переконуєшся, що українська мова багата й милозвучна. Вона відзеркалює душу народу, його історію. Це наш скарб, подарований нам на віки вічні, щоб берегли, щоб леліяли, щоб розвивали далі. Такі заходи викликають гордість за нашу державу та українців.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 392 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: