Головна » 2017 » Жовтень » 13 » День захисника України та українського козацтва!
21:00
День захисника України та українського козацтва!

Напередодні Дня захисника України для учнів 8-10 класів в шкільній бібліотеці було організовано зустріч з офіцером відділення комплектування Слов'янського об'єднаного військового комісаріату  Яровим Сергієм Миколайовичем та методистом НМЦ Бондарем О.М.

Під час відвертої розмови присутні говорили про любов до України, самовідданість і патріотизм її захисників, активну громадянську позицію українців, особисту відповідальність кожного за долю держави. Хвилюючі розповіді гостей не залишили байдужим жодного.

На уроках мужності вихователі наголошували на тому, що 14 жовтня символічно об’єднує три свята – Покрову Пречистої Богородиці, День українського козацтва й День захисника України.

В шкільній бібліотеці діє виставка «Сила нескорених» яка вшановує героїв усіх часів, тих, хто виборював незалежність, свободу, власний вибір.

Наймолодші учні нашої школи, разом зі своїми педагогами-Маринохою С.В., Дем’яненко О.С. та Базилевич Л.В., виготовили патріотичні аплікації у вигляді тризубу! Учні 2-4 класів разом з учителями та вихователями зробили виставку аплікацій та виробів з природного матеріалу.

Також всі класи долучились до виготовлення вітальних листівок до Дня захисника України. 

Ми вітаємо воїнів з Днем захисника України та українського козацтва!

Бажаємо сили, енергії, оптимізму, благополуччя, надійного тилу та козацького здоров'я.

Хай дух ваш буде міцнішим за крицю!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 509 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: