Головна » 2017 » Вересень » 4 » День знань 2017
11:31
День знань 2017

  01 вересня 2017 року славна традиція святкувати перший день нового навчального року об’єднала на шкільному подвір’ї школи - інтернату №1 багато поколінь. Так, це спільне свято, тому що в основі будь-якої справи лежать ЗНАННЯ. Саме вони дають людині впевненість і свободу, можливість домогтися успіху та визнання.

Здається, всі квіти сьогодні вклонялися школі, яка відкрила свої двері назустріч новому навчальному року. І серед цього барвистого моря квітів пролунала мелодія Першого дзвоника як символу нових стремлінь і почуттів, ідей і творчого пошуку, перспектив і можливостей.

Привітати зі святом Першого дзвоника завітали батьки, родичі, друзі учнів нашої школи. Серед почесних гостей, які звернулися до всіх присутніх з вітальними словами, був голова Слов’янської податкової інспекції Ігор Колодій.

 

За традицією почесне місце на святі належало першокласникам. Дзвінок пролунав уперше для 20 учнів. Цьогорічні першачки виділялися своєю сміливістю та кмітливістю. Сподіваємося, що і наше місто, і вся країна буде гордитися підростаючим поколінням.

Коли пролунав сріблястий, веселий, запальний дзвінок, усі учні школи пішли на перший урок, який пройшов під гаслом: «Поважаю європейські цінності – будую сучасну Україну»

   

 

Переглядів: 443 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: