Головна » 2015 » Грудень » 7 » Дякуємо за турботу й благодійну допомогу Максиму Мельнику та його волонтерам.
11:45
Дякуємо за турботу й благодійну допомогу Максиму Мельнику та його волонтерам.

Доброта та милосердя – найвірніший знак справжньої величі людини. В.Шекспір

Чи замислюємося ми хоч інколи над такими поняттями як доброта, милосердя, благодійність? Мабуть, в наш час все частіше і частіше. І не тільки у зв'язку із подіями, що відбуваються на сході країни, а й через те, що в будь-який час, в будь-якому місті і за будь-яких обставин ми маємо пам'ятати, що кожен з нас - Людина. Саме так, з великої букви, і повинні завжди чинити так, щоб про нас згадували з теплотою і вдячністю. Адміністрація школи, педагогічний та дитячий колектив висловлюють велику подяку Максиму Мельнику та волонтерам –Катерині Ольховик, Андрію Павленко, Милі Ольховик за надану благодійну допомогу у вигляді одягу, взуття та миючих засобів. Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає. В листопаді 2015 року виховані нашої школи отримали відчутну благодійну допомогу від Максима Мельника-теплі куртки та светри, джинси, спортивне та тепле взуття для різних вікових категорій.

Добрі справи не залишаються непоміченими - вони як маячки світять тим, хто чекає допомоги. Впевнені, що Ваш приклад, Максиме, стане показником і для інших людей. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування й уваги. Низький уклін Вам та Вашій команді за допомогу. Сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проекти та плани реалізуються в майбутньому. 

Категорія: Наша подяка | Переглядів: 574 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: