Головна » 2018 » Листопад » 13 » Екоурок
21:48
Екоурок

5 листопада на Донеччині, у м. Слов'янську, уперше відбулися Екологічні місії для порятунку створіння. Розпочалися вони Літургією за участю екореферента Донецького екзархату о. Михайла Неїжмака, у співслужінні з настоятелем місцевої громади "Святого Володимира Великого" УГКЦ о. Віктором Коханським та п. Вадимом Овчаренком.

А вже 8 листопада 2018 року  представники Екобюро провели екоурок для вихованців гуртка "Юні скаути" та учнів 5, 6 та 8 класів ЗЗСО №14. Девіз уроку - "Через прості дії ми здатні змінити світ". На ньому учні дізналися, як можна любити та зберігати природу, економлячи енергоресурси, сортуючи сміття , пограли у веселу вікторину та отримали невеличкі подарунки у вигляді закладок та наліпок

Завершилися екомісії у Слов'янську висадкою дерев миру разом з учнями нашої школи, у рамках безстрокової акції "Посади дерево миру", приуроченої також до Дня попередження експлуатації природних ресурсів в час війни.

Особливо трепетною ця акція була для мешканців нашого міста, адже ми як ніколи разом з усім створінням потребуємо та очікуємо миру.

     

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 319 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: