Головна » 2018 » Жовтень » 20 » Екскурсія до Екопарку Фельдмана в м. Харків
08:42
Екскурсія до Екопарку Фельдмана в м. Харків

У жовтні 2018 року в межах проекту «Сім чудес рідного краю» учні 8 класу нашої школи, разом зі своїми батьками та педагогами: Туркеніч О.О., Роговою Т.Л., Українець О.Г., Чередник Н.О. побували з екскурсією у Екопарку Фельдмана, який розташований у пригородній зоні Харкова.

Парк займає територію 140 га, де розміщуються: контактний та звичайний зоопарки (налічують до 2000 мешканців), батути, каруселі, інші атракціони, мотузковий майданчик, кінно - спортивна школа, дитяча еколого-натуралістична академія, клуб біологів і кінологів, служба порятунку диких, екзотичних та домашніх тварин, «Лебедине озеро». На вході до парку функціонує виставка ретро машин.

Парк вразив всіх учасників екскурсії своїм різноманіттям. Крім того, ми попали на щорічний Бал хризантем, який проходить тут восени. Кожен куточок парку прикрашений яскравими квітучими флористичними композиціями, фігурами тварин і казкових персонажів із квітів. Це надзвичайна краса!

Одним із головних завдань Екопарку Фельдмана є виховання морально та фізично здорового покоління. Саме тому регіональний ландшафтний парк є безбар’єрним майданчиком для реалізації різних соціальних проектів, таких, як допомога дітям з особливими потребами, молоді з девіантною поведінкою, людям, постраждалим в результаті конфлікту на сході України. Також в Екопарку популяризується здоровий спосіб життя, реалізуються проекти, спрямовані на підтримку молодих дарувань та багато іншого.

Учні задоволені,  щасливі й з масою позитивних емоцій та вражень повернулись з екскурсії.

Щиро дякуємо організаторам подорожі – вихователю Роговій Т.Л. та батькам учнів 8 класу.

 всі ФОТО

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 406 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: