Головна » 2019 » Листопад » 15 » Екскурсія до кінологічного центру в с. Донецьке Слов’янського району
15:51
Екскурсія до кінологічного центру в с. Донецьке Слов’янського району

20 хлопців та дівчат учнів 9 класу нашого закладу, яким вже невдовзі належить обрати свій професійний шлях, 04 листопада 2019 року ближче познайомилися з роботою в поліції , бо були запрошені на відкриття кінологічного центру в с. Донецьке Слов’янського району.

Співробітники Кінологічного центру поліції Донеччини познайомили учнів із чотирилапими помічниками правоохоронців, також до уваги учнів були представлені нові вольєри для собак, тренувальні майданчики. Задоволена дітвора фотографувалася з вірними помічниками, цікавилася правилами їх дресирування, як вони знаходять вибухонебезпечні предмети і наркотики.

Учні та педагоги Українець О.Г., Рогова Т.Л., Тубольцев К.О. отримали велике задоволення від показових виступів. Екскурсія була інформативна та насичена , бо наочно продемонструвала, що постійно поруч зі своїм напарником на службі, вихованці кінологічного центру поліції Донецької області граючи виконують свою роботу, кожен день рятуючи життя мирних жителів.

Школярі попросили екскурсії до кінологів влаштовувати частіше. Повертаючись додому, діти ділилися один з одним найяскравішими і найцікавішими моментами роботи кінологів Донеччини.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 232 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: