Головна » 2019 » Січень » 11 » Екскурсія до Слов'янського відділу поліціі
22:32
Екскурсія до Слов'янського відділу поліціі

11 січня 2019 року учні 8 та 6 класів нашого закладу відвідали з екскурсією Слов'янський відділ поліції де поспілкувалися з поліцейськими, які розповіли про будні правоохоронців та функції які виконує поліція на сьогоднішній день.

Школярі познайомились з роботою чергової частини, де дізнались про виїзд слідчо-оперативної групи на місце пригоди, а також реагування на події інспекторів секторів реагування патрульної поліції. Дітям також розповіли про роботу кожної поліцейської служби.

Психолог відділу поліції розказала екскурсантам, якими якостями треба володіти для успішного навчання у відомчих університетах чи інститутах, а також подальшого проходження служби.

На кінець екскурсії учням продемонстрували спеціальні засоби та вогнепальну зброю. З цікавістю діти роздивлялися зброю, амуніцію та спецзасоби, які допомагають полісменам в їхній службі.

Такі заходи розвивають у дітей почуття особистої відповідальності, формують рівень довіри дітей до працівників поліції.

Дякуємо педагогам школи Тубольцеву К.О., Роговій Т.Л., Білко Т.О. за організацію екскурсії та всім співробітникам Слов'янського відділу поліції за змістовну розповідь про нелегку, але таку потрібну роботу поліції.

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 334 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: