Головна » 2016 » Травень » 12 » Фахівці Мобільного центру занятості міста Слов'янська завітали до старшокласників нашої школи
23:29
Фахівці Мобільного центру занятості міста Слов'янська завітали до старшокласників нашої школи

Кожному старшокласнику рано чи пізно доводиться визначатися зі своїм майбутнім. Допомагають зробити цей вибір правильно фахівці з профорієнтації Слов’янського міського центру зайнятості, регулярно відвідуючи навчальні заклади міста та району.

У травні 2016 року виїзний профорієнтаційний захід, з використанням Мобільного центру зайнятості, відбувся в Слов’янській ЗОШ-інтернаті №1. На заході були присутні 25 учнів 8-10 класів та педагогічні працівники. Фахівці центру зайнятості наголосили на важливості серйозного, а не спонтанного підходу до свого самовизначення, який включає орієнтацію не тільки на свої бажання, але й на здібності, фізичний стан та актуальність професії в нашій країні в цілому та конкретно в регіоні. На прикладі Барометру професій школярі дізналися про стан сучасного ринку праці. Також вони були проінформовані про послуги центру зайнятості, які надаються молоді – працевлаштування, професійне навчання, профорієнтацію. Завдяки Мобільному центру зайнятості вивчення наочного інформаційного матеріалу стало для майбутніх випускників більш цікавим та захоплюючим. 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 469 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: