Головна » 2014 » Грудень » 3 » Фестиваль сучасної поезії "Пряма мова"
14:51
Фестиваль сучасної поезії "Пряма мова"

 

 

27 листопада 2014 року в нашому місті відбувся перший фестиваль сучасної поезії «Пряма мова».

Організатором фестивалю був навчально-методичний центр відділу освіти Слов’янської міської ради Донецької області спільно з громадським об’єднанням «Слов’янськ. Гуртом», Олексієм Овчинниковим. Це дійство зібрало шанувальників поетичного мистецтва з усіх закладів освіти нашого міста. На сцені   ЗОШ №15 виступили 37 учнів і кожен з виступаючих відкрив глядачеві свій яскравий світ сучасної поезії. Фестиваль проводився у 5 номінаціях, Лебеденко Мілена, учениця 8 класу нашої школи, виступала в номінації «Мелодія моєї душі» та отримала грамоту лауреату фестивалю. .

Всі учасники фестивалю отримали нагороди та подарунки. А глядачів порадували  концертні номери Центру танцювальних мистецтв "Грація" (керівник Олексій Овчинников) та вокалісти зразкової вокальної студії "Сольвейг" (керівник Г. Петренко)

Ми щиро вітаємо переможницю Лебеденко Мілену й дуже вдячні організаторам фестивалю та тим, хто підготував Мілену до участі у фестивалі: Титаренко Ользі Анатоліївні – вчителю української мови та літератури та Ткачовій Олександрі Вікторівні – педагогу - організатору.

 

 

 

Переглядів: 519 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: