Головна » 2015 » Листопад » 20 » Гра-подорож "Містами України"
11:28
Гра-подорож "Містами України"

 Що для мене Батьківщина?

Це — мій дім, моя рідня,

Це — держава Україна,

Це — свята моя земля.

19 листопада 2015 року вихователь 5 класу Дем’яненко Ольга Степанівна разом зі своїми вихованцями провела відкритий захід – Гру – подорож «Містами України» з метою активізації та посилення виховної роботи з національно-патріотичного виховання школярів.

Під час заходу присутні дізналися, що можна подорожувати іншими країнами, не залишаючи рідної України, бо на просторах нашої Батьківщини є багато цікавих місць. Використовуючи наочність та відеоматеріали, Ольга Степанівна з учнями 5 класу розповіла про українську Венецію-місто Вілково, про спекотну Африку-заповідник Асканія Нова, про Ужгородську «Японію», Черкаську та Донецьку «Швейцарію», Закарпатські «Альпи» та українську «Ніагару» -Джуринський водоспад на Тернопільщині й інші чудові місця.

Діти не лише пригадували міста України, а й мали можливість познайомитися з найбільш визначними пам’ятками того чи іншого міста.

Присутні на заході уважно слухали розповіді п’ятикласників, роздивлялися цікаві, красиві фото, охоче брали участь у вікторинах та дуже раділи отриманим призам.

Наприкінці заходу учні поділилися враженнями від віртуальної подорожі містами нашої країни, побаченого та почутого.

Впродовж усього заходу звучали вірші та пісні про рідний край . На закінчення подорожі діти під аплодисменти глядачів заспівали пісню «Україна».

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 749 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: