Головна » 2016 » Листопад » 11 » І етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін
11:39
І етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін

Традиційно у жовтні в нашій школі організовано проходить перший етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. 

Олімпіада – це одна із форм позакласної роботи, яка прилучає учнів до основ наук та сприяє розвитку пізнавальних інтересів учнів, обґрунтовує вибір майбутньої професії, підвищує науково-методичний рівень викладання предмету в школі. 

Чим вищий етап проведення олімпіади – тим більш вузьке коло його учасників, більші вимоги до рівня їх підготовки й конкретніша мета: завоювати одне з призових місць, щоб мати пільги вступу до вищих навчальних закладів.

Протягом жовтня олімпіади пройшли з 14 навчальних дисциплін: української мови та літератури, російської мови та літератури, англійської мови, німецької мови,  правознавства, історії , математики, біології, географії, астрономії, фізики, хімії, інформатики, трудового навчання. Переможці олімпіад виборють право захищати честь школи на міському етапі. Бажаємо успіхів учасникам і хочемо, щоб перемогли найдостойніші!

З 12 листопада починається II етап Всеукраїнських олімпіад метою яких є пошук, підтримка, розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді.   Успіх приходить до тих, хто цього прагне! 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 354 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: