Головна » 2016 » Лютий » 2 » Яскраві сторінки патріотичного виховання. Благодійний ярмарок. Фестиваль української пісні "Пісенне коло"
15:46
Яскраві сторінки патріотичного виховання. Благодійний ярмарок. Фестиваль української пісні "Пісенне коло"

Національно - патріотичне виховання в Слов’янській загальноосвітній школі – інтернаті І-ІІІ ступенів №1 здійснюється на всіх етапах навчання, забезпечує всебічний розвиток, гармонійність і цілісність особистості, розвиток її здібностей та обдарованість, збагачення на цій основі інтелектуального потенціалу учнів , їх духовності і культури, виховання громадянина України, здатного до самостійного мислення, суспільного вибору й діяльності, спрямованої на процвітання України.

Досвід роботи  нашої школи показує, що  тільки тісна співпраця вихователів, вчителів, учнів , батьків, громадськості,  яка проводиться систематично, цілеспрямовано і наполегливо може виховати справжнього громадянина своєї Вітчизни.

3 грудня 2015 року в Слов'янському Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся благодійний ярмарок, присвячений Дню збройних сил України.
Учні загальноосвітніх шкіл міста приготували для продажу масу смакоти: від вареників до пампушок, від кексів до пирогів та тістечок.
Учні 7-8 класів нашої школи на чолі зі своїми вихователями Татаренко Г.В., Соломко Г.В., Івановою Я.В. та педагогом – організатором школи Ткачовою О.В. прийняли активну участь у заході та презентували вірші, пісні, народні приказки, блюда української національної кухні.
Всі виручені від продажу гроші  організатори заходу направили на придбання ліків військовим 95-ї окремої аеромобільної бригади, яка дислокується у Слов'янську, а її військові є друзями інтернату №1.

Учасники нашої школи були нагороджені грамотою «Самий колоритний стіл».

Також на ярмарку учень 9 класу Богиня Богдан взяв участь у конкурсі «Козацькому роду нема переводу» й здобув перемогу в категорії «Найсильніший козак» про що свідчить отримана грамота.

Благодійний ярмарок відвідало багато покупців та гостей, в тому числі співробітники «Військово-цивільного співробітництва» Збройних сил України.

 

 

2 лютого 2016 року в рамках тижня патріотичного виховання відбувся фестиваль української пісні «Пісенне коло. Сплітаємо український вінок».

Завдяки наполегливій праці організаторів фестивалю - заступника директора з виховної роботи Українець О.Г., педагога – організатора Ткачової О.В., вихователів 1-10 класів, вчителів початкових класів, викладача музичного мистецтва Кривуна Ю.З., та учасників фестивалю - учнів 1-10 класів, актова зала наповнилася атмосферою українського затишку. Учні з запалом виконували на сцені мелодичні українські пісні.

Журі конкурсу – заступник директора з навчальної роботи – Борисенко О.В., учителі Кравцова Н.В., Коструб Х.В,, Титаренко О.А. визначили найкращих.

Гран-прі фестивалю отримали учні 3 класу за пісню «Ой рушник, рушничок»; в номінації "Приз глядацьких симпатій" перемогу отримали учні 1 класу; в номінації "Вдалий творчий задум та яскравий виступ" перемогли учні 2 класу, в номінації "Золотий голос школи" перемогу здобули учні 4 класу; в номінації «Найкраща виконавча майстерність» перемогли учні 6-А класу, в категорії «Найспівучіший клас» отримали перемогу учні 6-Б класу.
Прикрашена сцена, колоритні костюми, запальні пісні викликали посмішку на обличчях та тепло в душі не тільки в учнів та педагогів, а також у запрошених на свято, гостей.

 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 488 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: