Головна » 2020 » Лютий » 3 » Карантин 2020 завершено. 24 лютого починаються уроки!!
16:10
Карантин 2020 завершено. 24 лютого починаються уроки!!

Увага!

У зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації по захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями, різким збільшенням числа дітей, хворих на ГРВІ та грип: 

  • призупиняється навчальний процес до стабілізації епідеміологічної ситуації з 04 лютого до 21 лютого 2020 року (включно). Навчальні заняття розпочинаються 24.02 2020 року. 

Відпрацювання навчальних програм буде забезпечуваться засобами дистанційної освіти, домашні завдання розміщені на шкільному сайті в розділі "Дистанційна освіта" 

 http://slavinterschool.at.ua/index/distancijna_osvita/0-28.

Бажаємо вам здоров'я, до нових зустрічей! Слідкуйте за новинами на сайті.

З повагою, адміністрація ЗЗСО №14.

 

Захисти себе від грипу!

На даний час двері навчальних закладів для учнів зачинені на карантин. Але грип лише посилює свою силу. Новинні стрічки щодня повідомляють про нові жертви  грипу, а також про летальні наслідки хвороби.

Сьогодні ми з вами повинні ставитися до нежиті, нездужання більш серйозно, ніж у попередні роки.

На відміну від багатьох ознак застуди, грип проявляє себе різким підвищенням температури, ломотою в кістках та суглобах, сухим кашлем. Як відомо, небезпечний не стільки сам грип, скільки ускладнення після нього. Пневмонія, різке погіршення слуху, гайморит, захворювання серця і печінки – основні, але не всі ускладнення. Тому профілактика грипу є першочерговим завданням.

Вірус грипу небезпечний, але не всесильний. Можна уникнути зараження грипом навіть під час епідемії, якщо дотримуватися кількох простих правил:

– уникайте скупчення людей, аби зменшити вірогідність контактів із хворими людьми;

– користуйтеся одноразовими масками. Важливо пам’ятати, що вона ефективна лише тоді, коли прикриває рот і ніс. Її потрібно замінити, як тільки стає вологою чи забрудниться. Використані маски потрібно одразу викидати у смітник;

– регулярно провітрюйте та робіть вологе прибирання приміщення, щоб не розмножувати навколо себе живі віруси й бактерії;

– повноцінно харчуйтеся, висипайтеся, уникайте перевтоми для підвищення опірної здатності організму;

– дотримуйтесь правил особистої гігієни, часто мийте руки з милом або обробляйте їх дезінфікуючим гелем із вмістом спирту;

– перед виходом з будинку обробляйте ніс оксоліновою маззю;

– при зустрічі з людиною, яка має ознаки грипу – тримайтеся від неї на відстані не менше 2 метрів

Важливо при перших же симптомах захворювання звернутися до лікаря та не займатися самолікуванням.

Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові!

 

Переглядів: 1561 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: