Головна » 2015 » Грудень » 30 » Казкові свята в ЗОШ - інтернаті №1
14:43
Казкові свята в ЗОШ - інтернаті №1

Нехай любов цвіте під вашим дахом
Живіть без бід, без помилок, без страху!

Живіть, немов у безтурботній казці!
В родинній посмішці, у Божій ласці! 
Відчуйте чарівні ангельські кроки
Бо вас весь світ вітає із Різдвом та Новим роком!

Новий рік, Різдво – найулюбленіші та найочікувані свята і для дорослих, і для дітей. Вони несуть з собою хороший настрій, кращі сподівання, радість, веселощі.

Мабуть, кожен хотів би, щоб Новий рік та Різдво пройшли незабутньо, чарівно, неповторно…

Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік та Різдво загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року, так його і проведеш.

До свята учні нашої школи готувалися дуже ретельно: вирізали сніжинки, балеринок, ангелят, щоб прикрасити шкільні приміщення, малювали плакати, із задоволенням прикрашали ялинку, подаровану лісовим господарством і актову залу.

В школі були організовані новорічно - різдвяні святкові заходи для дітей та гостей школи і вони принесли новорічне диво в життя всіх учасників.
25 грудня в школі пройшли новорічні свята, яскраві добрі хвилини чудес та казок. Усіх присутніх вразило дійство в актовій залі школи – воно складалось з конкурсів та інсценізованої новорічної казки, яку підготували педагоги та учні школи. Неповторні новорічні костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробили дійство справжньою новорічною пригодою.
Учні разом з педагогами грали, співали, танцювали та отримували подарунки від добродійників.

30 грудня в вестибюлі школи проходила святкова програма яку з подарунками, мандаринами, дитячими м’якими іграшками, тортами, велетенським шоколадним Дідом Морозом та гарним настроєм подарували дітлахам й колективу інтернату військовослужбовці 95 Житомирської окремої аеромобільної бригади ЗСУ.

Також 30 грудня бійці Національної гвардії України провели з учнями та працівниками школи запальний та веселий новорічний захід з подарунками біля ялинки й на засніженому шкільному майданчику, на якому панував святковий привітний настрій. Всі отримали в подарунок святкові календарі зі своїм фото, які були надруковані прямо на очах малечі в чудовому автомобілі.

Усім – усім добродійникам ми дякуємо за допомогу та всім людям - і дорослим, і малим, ми зичимо приємних несподіванок, цікавих зустрічей, миру, добробуту та Божого благословення. Хай ці дні будуть радісними, хай будуть казковими! З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

 

Переглядів: 534 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: