Головна » 2020 » Березень » 4 » ХІ ВСЕУКРАЇНСЬКА УКРАЇНОЗНАВЧА ГРА «СОНЯШНИК»
16:22
ХІ ВСЕУКРАЇНСЬКА УКРАЇНОЗНАВЧА ГРА «СОНЯШНИК»

Ми мусимо навчитися чути себе українцями - не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіційних кордонів.

І. Франко

"Соняшник" - це конкурс знавців та любителів рідної мови та літератури. Цього року, 03 березня, гра об'єднала у велику "соняшникову" родину 31 учня 2-9 класів нашого закладу та їх координаторів.

Гарні, естетично оформлені збірочки із завданнями привернули увагу учасників. Учителі Коструб Х.В., Титаренко О.А. роздали завдання для кожного класу, пояснили як виконувати і правильно заповнювати бланки відповідей. Час виконання - 1 година. Конкурсні завдання мали три рівні складності. Завдань було 30, всі в тестовій формі. Родзинкою завдань для всіх були ребуси, які школярі, а особливо учні початкової школи, із задоволенням розв'язують.

Зичимо учасникам конкурсу творчої наснаги, яскравих ідей, нестандартних рішень та успіхів. Діти з нетерпінням очікуватимуть результати своєї участі, адже за підсумками гри вони можуть отримати сертифікати різного рівня та оригінальні подарунки.

Збагачуймо свій кругозір! Пізнаваймо рідну культуру! Вивчаймо мову!!! Хай квітне "Соняшник" усім на радість!!!

 

 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 339 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: