Головна » 2015 » Березень » 3 » Київські волонтери та представники 11 батальйону територіальної оборони в гостях у дітлахів інтернату №1
15:37
Київські волонтери та представники 11 батальйону територіальної оборони в гостях у дітлахів інтернату №1

  

 03 березня 2015 року до нашої школи завітали представники 11 батальйону територіальної оборони та волонтери з Київської області. Вони розповіли дітям і педагогам про нинішню ситуацію в зоні АТО, про побут, харчування, умови відпочинку військових під час воєнних дій. Школярі уважно слухали кожне слово військових та волонтерів, задавали багато питань, адже вони з нетерпінням чекали цієї зустрічі. Гості приїхали до дітлахів не з пустими руками, вони привезли та подарували вихованцям інтернату №1: дитячий одяг та взуття, солодощі, іграшки, канцтовари.

Діти подякували гостям за чудові подарунки та наголосили на тому, що ця підтримка свідчить про те, що військові та волонтери які неодноразово привозили допомогу дітям, чудово розуміють сучасні економічні негаразди і не хочуть залишатися осторонь проблем дітей, які виховуються в нашому закладі. Ми завжди високо цінуємо ваш внесок –  бо він реально і суттєво покращує життя дітлахів на Сході України.

 

Переглядів: 475 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: