Головна » 2021 » Лютий » 25 » 150-та річниця з дня народження відомої письменниці Лесі Українки.
13:41
150-та річниця з дня народження відомої письменниці Лесі Українки.

25 лютого - 150-та річниця з дня народження відомої письменниці Лесі Українки. Попри своє коротке життя вона неабияк збагатила українську поезію та культуру.

З нагоди річниці з дня народження Лесі Українки та з метою ознайомлення учнів з життєвим та творчим шляхом Лариси Петрівни Косач, її творами, які надихають, додають сил та впевненості, у нашому закладі педагогами Титаренко Ольгою Анатоліївною та Коструб Христиною Володимирівною були проведені відкриті уроки:

1. 5 клас  «Безсмертна Леся Українка»

2. 6а клас  «Слава Лесі Українки вічно з нами буде»

3. 6б клас  «Гордість України – Леся Українка»

4. 7 клас  «Леся Українка – геніальна дочка українського народу»

Учні закладу переглянули навчальні відеофільми про життя Лесі Українки, побували на віртуальній екскурсії «Місцями життя Лесі Українки». У закладі організована виставка ілюстрацій до творів поетеси. Учні 9  класу написали диктант «Наша Леся». Учні 8 класу виготовили лепбук «Леся Українка. Сюжети з життя».

Зав. бібліотеки Чередник Н.О. організовано книжкову виставку «Світле    безсмертя Лесі Українки», конкурс юних читців «Мій любий краю».

Так мало коротких років…Та життя поета не вкладається в рамки реального часу та реальних подій. Його втаємничена сутність непідвладна забуттю і тліну, схована від сторонніх очей і, водночас, відкрита кожному.

Всі фото заходів 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 106 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: