Головна » 2021 » Березень » 6 » Всеукраїнський інтернет-конкурс «150 імен Лесі Українки»
19:08
Всеукраїнський інтернет-конкурс «150 імен Лесі Українки»

Леся Українка... Її ім'я золотими літерами закарбувалося на скрижалях нашої літератури, нашої історії. Ми споруджуємо їй пам'ятники, будуємо меморіальні комплекси, влаштовуємо урочисті концерти на її честь і не підозрюємо, що дух її завжди присутній серед нас. Жінка-борець, жінка, яка «в серці має те, що не вмирає».

З нагоди 150-ї річниці від дня народження Лесі Українки року учні 5 класу під керівництвом учителя української мови та літератури Коструб Христини Володимирівни 4 березня 2021 взяли участь у конкурсі від ТОВ «На урок» «150 імен Лесі Українки».  

Українська земля породила багатьох письменників і поетів, які не тільки збагатили нашу літературу, але й уславили її серед інших літератур світу. Одне з найвеличніших імен серед них — ім'я Лесі Українки. Учні із задоволенням розв'язували цікаві завдання, переглядали відеоматеріали про поетесу. Конкурс дав можливість поглибити знання про Лесю Українку, дізнатися, яким було життя видатної поетеси, як формувалася її особистість. Діти виконували завдання онлайн та отримали миттєві нагороди. У особистих кабінетах учні побачили свої результати після розв'язання останнього завдання та виконали роботу над помилками, ознайомившись з правильними відповідями. Диплом I ступеня отримали 4  учня, II ступеня -  1 учень, III ступеня -  3 учня. Усі інші учасники отримали сертифікат учасника.

 

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 107 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: