Головна » 2018 » Січень » 18 » Магія новорічних свят
15:02
Магія новорічних свят

Магія новорічних свят панувала у нашій школі протягом грудня-січня. Фантастичний декор ялинки та приміщень школи, який презентували вихователі на чолі з заступником директора з ВР Українець О.Г., доповнювали свято оригінальністю та креативністю, цікава виставка новорічних робіт учнів школи розмістилася у холі інтернату, навіть вікна школи чарували своєю красою, бо декорувала їх майстриня своєї справи – вихователь 2 класу Г.В. Татаренко.

Свято Миколая - особливе свято. Одне з найулюбленіших і довгоочікуваних для всіх, воно знаменує початок циклу різдвяно-новорічних свят. У нашій школі-інтернаті вже стало доброю традицією щороку запрошувати гостей на новорічні свята, бо є привід повеселитися, поспілкуватися, поділитися мріями і отримати подарунки.

Святий Миколай не забарився, бо найактивніші учні нашої школи були запрошені до кафе «Палермо», як і в попередні роки його помічниками стала родина Садикових. Учні початкових класів отримали солодощі, іграшки та канцелярське приладдя від учнів Ромашківської школи.

Чудовим продовженням стало загальношкільне свято «Миколай, Миколай ти до нас завітай ! » підготовлене педагогом-організатором школи Ткачовою О.В.,  на якому учні показали свої таланти у співах, танцях, декламуванні віршів та майстерність перевтілення, а міський голова Лях В.М., разом з депутатами міської ради, роздавали солодощі чемним діточкам.

Різдвяно-новорічні свята продовжилися, учні отримали багато подарунків від спонсорів-друзів інтернату, побували на загальноміському святі у центрі культури, водили хороводи на подвір’ї інтернату. Всім було захоплююче цікаво, весело, радісно.

В такі дні ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і затамувавши подих, загадуємо бажання. Дякуємо Господу що бажання наших діточок здійснилися, а ще висловлюємо велику подяку колективу інтернату №1, добрим людям, що привозили солодощі, фрукти, подарункові набори учням.

Всі ці дні у школі панував гарний настрій, радість і відчуття чарівної новорічної казки. Нехай Новий 2018 рік принесе багато щасливих моментів та щирих посмішок, мир та злагоду до нашої оселі!

                  

 

 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 472 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: