Головна » 2018 » Лютий » 16 » Масниця 2018
15:30
Масниця 2018

Добре, коли в родині є гарні традиції, які шануються та підтримуються. У нашому славному інтернаті їх багато, одна з них – це святкування Масниці. Тож і на цьогорічні весняні свята у школі зібралося дружне братство, щоб разом відсвяткувати Масницю, що походить від старовинної слов’янської традиції проводів зими, осяяною радісним очікуванням близького тепла, весняного оновлення природи.

В гості до дітлахів завітав з концертом ансамбль ветеранів «Райдуга», артисти були одягнені у колоритні національні костюми, а народні пісні створювали атмосферу яскравого українського народного гуляння.

Творчий колектив учнів та педагогів нашої школи відтворили цікаві українські традиції цього свята: учасники шкільного вокального гурту "Карамель" (керівник Ткачова Є.В.) співали народні пісні, а танцювальний колектив "Барвінок" (керівник Ткачова О.В.) показав запальні танці. Дійство видалося колоритним та різнобарвним. Дітки декламували вірші, співали пісні, веснянки, заклички.

Наприкінці свята всі водили хороводи, грали і танцювали під музику на шкільному подвір’ї. Після веселощів спалили опудало Масниці та розійшлися їсти млинці та вареники з чаєм.

А колектив ветеранів «Райдуга» пригощали чаєм та різноманітними млинцями в шкільній «Світлиці». У всіх гостей свята була можливість скуштувати різноманітний асортимент млинців, вареників та солодощів.

Загалом свято пройшло в теплій, дружній, родинній атмосфері, а вражень від нього лишилось щонайменше на цілий рік.

  https://photos.app.goo.gl/BO7X8P7CoKH8PnKR2 (фото)

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 454 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: