Головна » 2015 » Червень » 23 » Ми дякуємо за допомогу ТОВ "РУССОЛЬ-Україна"
13:21
Ми дякуємо за допомогу ТОВ "РУССОЛЬ-Україна"

Адміністрація, педагогічний та учнівський колектив Слов’янської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №1 висловлюють велику подяку ТОВ «РУССОЛЬ - Україна» та особисто директору Пікус Вадиму Васильовичу за прояв уваги до потреб наших вихованців. 

         Завдяки вашій допомозі у вигляді будівельних матеріалів, учні нашої школи: діти-сироти, діти з багатодітних сімей, діти з інших міст України, постраждалі під час проведення АТО, які на даний час навчаються в нашій школі, мають змогу вчитися та проводити свій час у відремонтованих приміщеннях, з дотриманням всіх санітарних умов.

Ми раді, що є ще чуйні, небайдужі, дивовижні люди які дали можливість нам плідно працювати, а учням відчувати себе потрібними школі, місту, Україні. Завдяки отриманій допомозі - ви подарували радість та надію дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги. Приємно усвідомлювати, що є у світі люди, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра, радості, віри в краще майбутнє.

         Дякуємо всім Вам за ваші добрі й відкриті серця. Бажаємо вагомих досягнень у ваших справах, міцного здоров’я і Божого благословення. Земний уклін всім за допомогу! 

З повагою директор школи-інтернату №1               М.І. Якименко

23.06.2015

Переглядів: 545 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: