Головна » 2017 » Жовтень » 4 » Місячник «Увага! Діти на дорозі!»
10:03
Місячник «Увага! Діти на дорозі!»

На виконання ст. 20 Закону України «Про дорожній рух», наказу відділу освіти від 05.09.2017р. №474, з метою посилення роботи щодо запобігання випадків травматизму серед учнів загальноосвітніх шкіл та вихованців позашкільних закладів та збереження життя та здоров’я школярів під час дороги зі школи додому, закріплення знань правил дорожнього руху та їх практичного застосування з 20.08.2017р. по 20.09.2017р  в нашій школі проходив місячник «Увага! Діти на дорозі!».

В рамках місячника педагоги провели наступні заходи:

· єдиний урок з правил дорожнього руху «Мій безпечний шлях до школи» й вступні інструктажі з записами в класних журналах;

· вікторини «Що ми знаємо про дорожній рух?» «Дорожні знаки» - 4, 7, 9-10 кл;

· позакласний захід «Закони вулиць та доріг», 8 кл.;

· класні години «Я учасник дорожнього руху», «Уроки Петра Світлофорова» 1, 5 кл.;

· заняття з елементами тренінгу «Пересування на дорозі», 6 кл;

· гра «Я – пішохід», 2 кл;

· дидактична гра «Увага! Діти на дорозі!», 3 кл.

Під час заходів учні розглядали ілюстрації, читали вірші, створювали ігрові ситуації, відгадували загадки з даної теми, відповідали на різноманітні запитання, малювали дорожні знаки.

Учні показали свої знання в області правил дорожнього руху, працювали в групах, розглядали складні ситуації на дорогах .

Заходи які були проведені у школі дали змогу дітям одержати достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та оточуючих людей, убезпечити себе в реальному житті на дорозі.

        

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 433 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: