Головна » 2015 » Листопад » 9 » Міський конкурс шкільних самодіяльних театрів "Театр біля мікрофону" 2015
13:55
Міський конкурс шкільних самодіяльних театрів "Театр біля мікрофону" 2015

З метою формування у дітей та підлітків засобами сценічного мистецтва громадянської активності, почуття прекрасного, милосердя та людяності; залучення школярів до збереження кращих національних театральних традицій; збагачення репертуару художніх колективів та підвищення їх виконавської майстерності; сприяння шкільному аматорському мистецтву; популяризації театрального мистецтва серед дітей і молоді; пропаганди методики виховання дітей та молоді засобами театрального мистецтва 05 листопада 2015 року на базі нашої школи пройшов міський конкурс шкільних самодіяльних театрів "Театр біля мікрофону".

Нашу школу на конкурсі представляли учні 5 класу: Фітак Роман, Євсюков Олександр, Абраменко Віктор, Шестов Євген та Ковалевський Богдан, які зіграли уривок з повісті Всеволода «Тореадори з Васюківки» та Лисицин Данило-2 кл., у учні 3 класу: Лиманський Богдан, Вранчан Поліна, Рослік Олександр, Крилов Олександр,  які представили на розсуд глядачів байку Степана Руданського «Пан та Іван».

Учні інтернату отримали грамоти за кращу чоловічу роль (Лиманський Б., Фітак Р.), диплом за популяризацію театрального мистецтва, грамоту за перемогу в конкурсі "Театр біля мікрофону".

Вітаємо учнів з прем'єрою, висловлюємо велику подяку вчителям української мови та літератури - Титаренко О.А., Коструб Х.В., Лисенко С.В., педагогу-організатору Ткачовій О.В., заступникам директора школи з НВР -Борисенко О.В., Українець О.Г.  за відмінну підготовку учнів  та дякуємо за гідне представлення школи – інтернату №1 на конкурсі!

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 503 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: