Головна » 2016 » Березень » 28 » На шляху до вибору професії
14:47
На шляху до вибору професії

В березні 2016 року учні 11 класу нашої школи, на чолі зі своїм вихователем Теліусом В.І., відвідали «Ярмарок професій 2016», який організував Слов'янський міський центр зайнятості  - для випускників шкіл під назвою «На шляху до вибору професії». 

Старшокласники отримали можливість поспілкуватися з представниками  навчальних закладів м. Слов'янська  (ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет», Слов'янський технікум Луганського національного аграрного університету, Слов'янський хіміко-механічний технікум, Слов'янський коледж національного авіаційного університету та ін.), м. Краматорська ( Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського, Машинобудівний коледж ДДМА, Краматорський технологічний технікум), а також гостями з обласних міст (Національний фармацевтичний університет, Донецький національний медичний університет, Донецький національний технічний університет, Національна академія Національної гвардії України).

Майбутні абітурієнти дізналися про те, що кожен навчальний заклад проводить Дні відкритих дверей, на яких можна дізнатися багато корисної інформації.

Співробітники центру зайнятості розповіли про послуги, які пропонує служба для випускників, запросили всіх тих, хто ще не визначився зі своїми професійними інтересами, пройти комп'ютерне профорієнтаційне тестування і на підставі його результатів отримати рекомендації щодо вибору професії.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 438 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: