Головна » 2020 » Грудень » 29 » Новорічно –різдвяні свята!
15:51
Новорічно –різдвяні свята!

Новорічно – різдвяні свята – це казка, яку так чекають не тільки діти, а й дорослі. В новорічну пору трапляються дива, здійснюються найзаповітніші мрії та бажання. День Святого Миколая – одне із найулюбленіших свят всіх дітей. Напередодні цього свята всі дітки дуже стараються і проявляють свою чемність, адже Святий Миколай приносить подарунки під подушки чемним діткам.

Вже за доброю традицією сумісно танцювальний колектив народного танцю “Барвінок”  та вокальний ансамбль "Карамель" нашої школи (художній керівник Ткачова О.В.) завітав з новорічними та різдвяними привітаннями до кожного класу. Дітлахи заспівали різдвяні колядки та щедрівки для учнів 1-9 класів та й в кабінеті директора закладу Якименка М.І.. Яскраво і весело учасники колективу також вітали працівників закладу.

Наприкінці 2020 року в нашій школі активно працювала майстерня Святого Миколая. Учні навчилися робити новорічні прикраси, іграшки, співали різдвяні пісні. Велика подяка за організацію роботи майстерні нашим педагогам – Українець О.Г., Ткачовій О.В., Дудці Т.О., Макаренко І.С..

У нашому закладі традиційно Святий Миколай, за підтримки учнів, батьків, педагогів та спонсорів вітає всіх учнів школи і дарує солодощі. Щира вдячність нашим благодійникам - БФ «Фонд Бориса Колесникова», ПрАТ «Кераммаш», учням та педагогам Ромашківського комунального ЗЗСО, колективу кафе «Палермо», команді «Smile» за надані солодощі та ЦДЮТ м. Слов’янська й учням шкіл міста за надане канцелярське приладдя!

Нехай Чудотворець приносить у кожну домівку мир, злагоду, радість, розуміння та добро!

Також напередодні Нового року по всіх школах для учнів організовуються новорічні ранки, на які вони чекають з нетерпінням. В нашій школі новорічні ранки для учнів 1-9 класів були організовані класними керівниками та батьківським комітетом. В ході свята діти отримали море емоцій та задоволення, адже для них влаштували незабутнє свято. Діти танцювали, веселились, раділи. Класні керівники створили, своїми ідеями та справжніми дизайнерськими здібностями, чарівну атмосферу у своїх класних приміщеннях! А цікавий декор шкільноі ялинки та приміщень школи,  презентували  педагог-організатор Ткачова О.В. та заступник директора з ВР Українець О.Г. за допомогою школярів та робітників школи.

Дякуємо кожному, хто долучився до створення прекрасного і незабутнього свята! фотогалерея святкових заходів

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 129 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: