Головна » 2018 » Червень » 4 » "Останній дзвоник"
17:50
"Останній дзвоник"

Яскраве свято "Останній дзвоник" пройшло у нашій школі 25 травня 2018 року. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - сходинка до вступу у доросле життя.

Шкільне подвір`я було яскраве від квітів, святково одягнених діточок. Під гучні оплески урочисто вийшли дев'ятикласники та десятикласники разом із своїми вихователями та класними керівниками. Патріотичний дух, який завжди супроводжує усі шкільні заходи, був присутній і на даному святі. Свято розпочалося гімном України. Першачки привітали випускників, відучі висловили від всієї шкільноти  подяку педагогам та робітникам школи. Учні молодшої школи, як янголятки у білому, вразили всіх присутніх танцем, який не залишив байдужим нікого. Пролунала пісня про школу.

На свято завершення 2017/2018 навчального року  прийшло багато гостей. Це і батьки, родичі учнів закладу, їх друзі, а також почесний гість: заступник начальника відділу освіти з навчально-виховної роботи Слов’янської міської ради Донецької області Хохлова М.В.

Марина Володимирівна привітала всіх із радісним святом, побажала випускникам школи нових вершин та звершень, бути впевненими у своїх силах і завжди досягати поставленої мети.

Теплими і щирими були напутні слова директора школи Якименка Миколи Івановича.

На святі останнього дзвоника школа завжди прощається зі старшими учнями - випускниками 9 класу, зовсім дорослі юнаки і дівчата були у центрі уваги на святі. Адже сьогодні для них пролунав останній дзвінок у стінах нашої школи. Для кожного з них життя в школі було цікаве, різноманітне. Зробивши останнє коло пошани на шкільному дворі, випускники бурхливими оплесками були проведені на останній у їхньому житті урок.

Від імені педагогічного та учнівського колективів бажаємо випускникам щасливої дороги у їх житті. А всім учням школи – гарного, приємного літнього відпочинку. До зустрічі в новому 2018/2019 навчальному році!!!

фото https://photos.app.goo.gl/we3mdx8TfJLcCapZA

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 538 | Додав: cherya-nataha | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: