Головна » 2020 » Червень » 1 » Останній дзвоник пролунав!
13:37
Останній дзвоник пролунав!

        Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки! Від щирого серця вітаємо всіх вас з завершенням навчального року, зі святом останнього дзвоника!

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче для вас і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас. Сьогодні вам, молодим і талановитим, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє. Будьте чесними і добрими людьми. Вірте в себе. Знаходьте власну життєву стежину. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє нашої держави. Щастя вам і удачі!

Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм учням. Бажаємо нових успіхів, гарного відпочинку, життєвих сил і натхнення!

Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Переглядів: 234 | Додав: dance_ks | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: