Головна » 2017 » Жовтень » 4 » Перемога наших учнів у чемпіонаті Донецької області з бадмінтону!
10:34
Перемога наших учнів у чемпіонаті Донецької області з бадмінтону!

Згідно з календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Донецької області на 2017 рік, затвердженому наказом управління з питань фізичної культури і спорту від 13.12.2016 № 01-05/780, і спільного наказу управління з питаннях фізичної культури і спорту і департаменту освіти і науки  облдержадміністрації від 31.01.2017 року № 01-05/14/26 від 20.02.2017 року, 28 вересня 2017 року на базі нашої школи відбувся чемпіонат Донецької області з бадмінтону серед дітей-сиріт та дітей, які залишились без пілкування батьків.

Головна мета даних змагань - залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою і популяризація бадмінтону серед дітей соціально незахищених категорій.

У Слов’янську змагалися 48 спортсменів 9-ти команд шкіл-інтернатів міст Костянтинівка (ЗОШ № 1,ЗОШ № 2), Слов’янськ (ЗОШІ №1), Краматорськ (ЗОШ № 10), Добропілля (ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст.), Бахмут (ЗОШ № 1, ЗОШ № 2) Дружківка (УВК ЗОШ №10), с.Соснове, Лиманський район (СОЦСР "Смарагдове місто"). Добропілля (ЗОШ інтернат)

Відкрили чемпіонат яскраві номери художньої самодіяльності, підготовлені педагогом – організатором нашої школи Ткачовою О.В., учителем музики Ткачовою Є.В. та гуртківцями інтернату №1.

За результатами чемпіонату у загальнокомандному заліку команда нашого інтернату посіла І місце (Кліменчук Л., Міліченко Ірина, Солдатов М., Міліченко Іван, Пугачова М., Дейкало О.), другими були спортсмени з Костянтинівки, а команда Добропілля посіла третє місце,

Переможці були нагороджені медалями та грамотами обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей сиріт, які залишились без піклування батьків.

Судити змагання разом з тренерами допомагали також учні нашої школи Джурумбаєв А., Дешевий Д., Кліменчук Л.

Вітаємо нашу команду й їх тренера Михайлова В.С. з перемогою і бажаємо кожній дитині подальших звершень у житті і, звичайно, здоров’я!

        

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 482 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: